pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. High Tea

De beste high tea van Zwolle

Welkom bij Villa Suikerberg

High Tea Zwolle

(€24,00 p.p.)

Reserveren (uitsluitend vooraf online) kan vanaf 15:00 uur. Onze high tea is mogelijk vanaf 2 personen en bestaat uit een combinatie van hartig en zoet en wordt gepresenteerd op een etagère met drie borden.

Je begint met huisgemaakte quiche. Daarna een selectie uit onze sandwiches. Het brood voor onze sandwiches wordt speciaal voor jou gebakken door de Stadsbakker.

Op het tweede bord ons huisgemaakt appelgebak, een stukje american brownie en vers afgebakken scones. Deze eet je in combinatie met clotted cream en abrikozenjam.

Op het derde bord een aantal chocoladelekkernijen; pralines en bonbons.
En.... uiteraard onbeperkt thee. Dagelijks vullen wij theefilters met  losse thee. Je kunt kiezen uit Lady Grey, Rooibos, China Jasmin, Senscha, Champagne Cassis en English Breakfast.

Om jouw high tea een bijzonder tintje te geven kunt je ook kiezen voor een theebloem van Jasili (meerprijs €4,50 per theebloem). Dat ziet er prachtig uit in de theepot!

Wil je van jouw high tea een extra feestje maken? Dan kun je deze tegen meerprijs uitbreiden met een glas of fles heerlijke cava.

Wil je een high tea cadeau geven? Dat kan. Wij maken dan voor jou een cadeaubon.

Reserveren high tea

High bite / High wine Zwolle

( v.a. €16,00 p.p.)

Reserveren (uitsluitend vooraf online) kan vanaf 15:00 uur. Onze high bite is mogelijk vanaf 2 personen  

De high bite bestaat uit: Olijven, charcuterie, verschillende kazen, brood met smeersels, koude en warme tapas. Bestel er een lekker drankje bij van onze menukaart en maak zo je eigen high wine of high beer.

Reserveren high bite