High Tea Zwolle

Onze high tea is mogelijk vanaf 2 personen (€21,00 p.p.) en bestaat uit een combinatie van hartig en zoet en wordt gepresenteerd op een etagère met drie borden.

  • U begint met huisgemaakte quiche. U vervolgt met een selectie uit onze sandwiches. De basis voor onze sandwiches is het gewaardeerde brood van de Stadsbakker.
  • Op het tweede bord  treft u aan ons huisgemaakt appelgebak, een stukje american brownie en vers afgebakken scones. Deze eet u in combinatie met clotted cream en abrikozenjam.
  • Op het derde bord een aantal chocoladelekkernijen; pralines en bonbons.

En.... uiteraard onbeperkt thee. Dagelijks vullen wij theefilters met  losse thee. U kunt kiezen uit Lady Grey, Rooibos, China Jasmin, Senscha, Champagne Cassis en English Breakfast.

reserveren


Om uw high tea een bijzonder tintje te geven kunt u ook kiezen voor een theebloem van Jasili (meerprijs €4,50 per theebloem). Deze ontvouwt zich in de pot tot een prachtig schouwspel.

Wilt u van uw high tea een extra feestje maken? Dan kunt u deze tegen meerprijs uitbreiden met een glas of fles heerlijke cava.

Wilt u een high tea cadeau geven? Dat kan. Wij maken dan voor u een cadeaubon.
U kunt reserveren voor een high tea door de week vanaf 14:30 uur en in het weekend vanaf 15.00 uur.

High Tea op de Zwolse gracht

lunchen zwolle lunchen zwolle banner6 1

Dit moet u een keer gedaan hebben! Gezellig samen van een high tea genieten, terwijl u ronddobbert op de Zwolse Stadsgracht. Het ultieme zomergevoel!

Lees verder...

High Bite

lunchen zwolle lunchen zwolle High bite

Onze high tea is een succesnummer maar ook onze high bite mag zich in een groeiende belangstelling verheugen.

Meer zin in hartig met een lekker drankje erbij?

lees verder