High Tea Zwolle (€21,00 p.p.)

Reserveren (uitsluitend vooraf online) kan door de week vanaf 14.30 uur en in het weekend vanaf 15.00 uur. Onze high tea is mogelijk vanaf 2 personen  en bestaat uit een combinatie van hartig en zoet en wordt gepresenteerd op een etagère met drie borden.

  • U begint met huisgemaakte quiche. Daarna een selectie uit onze sandwiches. Het brood voor onze sandwiches wordt speciaal voor u gebakken door de Stadsbakker.
  • Op het tweede bord ons huisgemaakt appelgebak, een stukje american brownie en vers afgebakken scones. Deze eet u in combinatie met clotted cream en abrikozenjam.
  • Op het derde bord een aantal chocoladelekkernijen; pralines en bonbons.

En.... uiteraard onbeperkt thee. Dagelijks vullen wij theefilters met  losse thee. U kunt kiezen uit Lady Grey, Rooibos, China Jasmin, Senscha, Champagne Cassis en English Breakfast.

Om uw high tea een bijzonder tintje te geven kunt u ook kiezen voor een theebloem van Jasili (meerprijs €4,50 per theebloem). Dat ziet er prachtig uit in de theepot!

Wilt u van uw high tea een extra feestje maken? Dan kunt u deze tegen meerprijs uitbreiden met een glas of fles heerlijke crémant.

Wilt u een high tea cadeau geven? Dat kan. Wij maken dan voor u een cadeaubon.

reserveer

 

Lunch, high tea, high bite op de Zwolse gracht

lunchen zwolle lunchen zwolle banner6 1

Dit moet u een keer gedaan hebben! Gezellig samen van een lunch, high tea of high bite genieten, terwijl u ronddobbert op de Zwolse Stadsgracht. Het ultieme zomergevoel!

Lees verder...

High Bite bij Villa Suikerberg

lunchen zwolle lunchen zwolle High bite

Onze high tea is een succesnummer maar ook onze high bite mag zich in een groeiende belangstelling verheugen.

Meer zin in hartig met een lekker drankje erbij?

lees verder