Lunchen in Zwolle

welkom in ons mooie lunchcafé

Het lunchcafé bestaat uit meerdere vertrekken. Als je binnenkomt in de vestibule met de statige trap kun je linksaf naar het lunchcafé. Dit linkergedeelte heeft een mooie erker met een drietal romantische zitjes met hoge luiken en schitterende plafonds. In dit gedeelte vind je ook de bar en de overige zitjes. Op de tap hebben wij het kwaliteitsbier Hertog Jan, een wisselbier en Leffe Blond. Vanaf augustus 2016 hebben wij ons eigen koffielabel genaamd 1892, het jaar waarin Villa Suikerberg is gebouwd. 1892 is een heerlijke melange gemaakt van koffiebonen die afkomstig zijn uit Costa Rica, Panama en Mexico en met trots gebrand in Zwolle! Op onze espressomachine maken wij voor jou de lekkerste espresso's, cappuccino's, lattes en lungo's. Een zak bonen mee naar huis? Dat kan!

 

lunchen zwolle villasuikerberg IMG 1281 kopie 1

De ruimte wordt gescheiden door een authentieke kastenwand met bossing panelen. Met schuifdeuren is het vertrek in tweeën te splitsen. Een besloten feestje behoort hiermee ook tot de mogelijkheden.

Mocht in het linkergedeelte het lunchcafé vol zitten, dan kunnen we ook het rechtergedeelte erbij betrekken. Je vindt hier een aantal tafeltjes maar ook een lange tafel waaraan je gezellig kunt zitten. Een grote kroonluchter maakt het plaatje af. 

De keuken is gelegen in de vroegere opkamer. Een lange gang geeft je een aantrekkelijke doorkijk naar de achterzijde van het pand waar je gelijkvloers de toiletten vindt. Daarmee is ook voor mindervaliden het lunchcafé perfect toegankelijk.