Nieuws

Nieuw dineren bij villa suikerberg

'Wat jammer dat jullie al op tijd dicht gaan, jullie terras nodigt uit tot veel langer zitten...'!

Die opmerking hoorden wij nog al eens. Dus werd het tijd om er wat mee te doen.

Daarom gaat Villa Suikerberg in de vakantiemaanden juli en augustus ook diner aanbieden. Wij bieden dan een kaart met een mooi vlees-, vis-, en vega gerecht. Dat bereiden wij voor u in onze nieuwe ...

lees meer / reageer
Nu ook ontbijt

lunchen zwolle ontbijt-facebook

Per 3 december 2016 start Villa Suikerberg met ontbijt. Dat doen we alleen in de weekenden. Een zogeheten 'Lazy Weekend Breakfast'. Heerlijk op uw gemak genieten van een eenvoudig tot uitgebreid ontbijt.

U kunt hiervoor reserveren, maar binnenlopen mag ook. Wij serveren dit ontbijt van 10.00 tot 12.00 uur.

Te vroeg voor u?

Lunchen kan natuurlijk ook. Dat is tot 16.00 uur. ...

lees meer / reageer
Beste koffiezaak van overijssel

De spanning was te snijden op het mediapark te Hilversum. Zou het whatsappje naar het thuisfront vroeg op de avond komen of pas later? Er werd gehoopt op het laatste.

Want, hoe later, hoe meer kans op een hoge notering. Zeven Zwolse horecabedrijven beleefden dezelfde spanning. Ze waren al zeker van een plek bij de 100 beste koffiebedrijven van Nederland, maar dan wil je meer. Dan wil je ...

lees meer / reageer
1892

Vanaf augustus 2016 hebben wij ons eigen koffielabel 1892. Het jaar waarin Villa Suikerberg werd gebouwd. 1892 is een heerlijke melange gemaakt van koffiebonen die afkomstig zijn uit Costa Rica, Panama en Mexico en met trots gebrand in Zwolle! Kom je ook binnenkort langs om te proeven? Ook thuis lekker genieten? Een zak versgebrande koffiebonen 1892 mee naar huis? Dat kan!

reageer
Hanzeheerd gastvrijheidspas

Villa Suikerberg is deelnemer aan de Hanzeheerd Gastvrijheidspas.

lunchen zwolle Logo Deelnemer Hanzeheerd Gastvrijheidspas

Heeft u deze pas, dan kunt u gebruik maken van onderstaande aanbieding.

Dinsdag tot en met vrijdag:

Vanaf 14:00 uur (aankomst) ontvangt u bij aankoop van koffie of thee met gebak, het tweede kopje gratis. Op alle andere keuzes van de menukaart ontvangt u 5% korting.

Deze aanbieding geldt alleen bij  spontaan ...

lees meer / reageer
Vernieuwde website

Wij zijn er even mee bezig geweest maar zijn trots op het resultaat. Onze website heeft een geheel nieuwe 'look and feel'.
Een frisse uitstraling, met mooie sfeerfoto's en een goed leesbaar lettertype. Het navigeren voelt natuurlijk en de informatie is up-to-date. Handig is de beschikbaarheidskalender voor high tea/high bite. U kunt direct zien wanneer er nog plaats is.

Laat eens horen ...

lees meer / reageer
Gezelligste terras van zwolle

Het gezelligste terras van Zwolle is geworden............................
Villa Suikerberg! Bekijk de eindstand. Nu op voor de provinciale titel! De beste koffiezaak van Zwolle? Ook Villa Suikerberg natuurlijk! Steun ons via Facebook!

reageer
Warme douche

In maart van dit jaar krijg ik een waardebon voor een high tea bij Villa Suikerberg in Zwolle. Op dat moment ben ik net bevallen van onze zoon, dus we zullen de bon bewaren voor later in het jaar.

Een tijdje geleden willen we lekker gaan genieten van de high tea, maar wat blijkt: ik ben de waardebon kwijt! Normaal gesproken ben ik heel precies, maar vanwege de omstandigheden (roze wolk) ...

lees meer / reageer
facebook
twitter
gastvrij